III LLIGA DE COTOS

 

Tot i que manté la mateixa estructura de la passada edició, el III Trofeu Samarita de Cotos presenta, enguany, algunes novetats importants respecte a les edicions anteriors.

           

            Aquest divendres 16 de novembre a les 20.15 hores, a la Filà Cordón, es disputarà la primera jornada del III Trofeu Samarita de Cotos, organitzat per l'Associació Cultural Samarita. Com l'any anterior, hi participaran un total de 16 equips, dividits en 2 grups de 8 equips cadascun. En aquesta primera fase, s'enfrontaran entre sí en sistema de lligueta. El campió de cadascun dels grups, es classificarà automàticament per a semifinals mentre que els segons, tercers, quarts i cinquens classificats de cada grup s'enfrontaran en unes eliminatòries de play-off per decidir els altres 2 semifinalistes.

           

            Una de les principals novetats del III Trofeu Samarita de Cotos ha estat la incorporació en les bases de la possibilitat de participació, per invitació, d'associacions culturals i/o esportives d'Alcoi i comarca. Això ha permés que enguany a més de 12 filaes (7 cristianes —Andalusos, Aragonesos, Cids, Creutas, Gusmans, Maseros i Tomasines— i 5 mores —Cordón , Ligeros, Llana, Mudéjares i Realistes—) hi participaran també, el CF Pista, l'Independent CF i la Penya Juan XXIII. Finalment, repeteix participació La Penya del Bon Humor, després del gran paper que va tindre en l'anterior edició.

 

            Una altra de les novetats és el calendari de la primera fase. Es disputaran  només 2 jornades durant el 2018 i la resta es jugaran el 2019, deixant lliure el mes de desembre i intentant deixar lliure també el darrer divendres de cada mes que sol coincidir amb els assajos de la major part de les filaes.

           

            Però sens dubte, la principal novetat d'enguany seran els premis que s'atorgaran als 4 primers classificats. Conegut és que totes les iniciatives que du a terme l'Associació Cultural Samarita tenen un caràcter benèfic i solidari. Enguany i gràcies als patrocinadors, l'equip guanyador del III Trofeu Samarita de Cotos, obtindrà un premi de 1000€ que haurà de donar a l'ONG, associació o entitat de caràcter social d'Alcoi que decidisca, els altres tres finalistes, també obtindran regals dels mateixos patrocinadors.

 

            Finalment, volem recordar que com en les edicions passades, l'Associació Cultural Samarita ha editat una baralla especial amb motiu del III Campionat de Cotos. Divendres es presentarà aquesta baralla especial que enguany ha estat dissenyada per César Vilaplana.

Comparte este post

Comentarios (0)

Deja un comentario